• De Caterpillar wisselstukken zijn niet alleen duurzaam, betrouwbaar, rendabel en herbruikbaar, maar ook milieuvriendelijk.
   
 
  • Welk bedrijf of welke applicatie dan ook, wij garanderen beschikbaarheid en snelle levering van reserveonderdelen.
   
 
  • Wij weten dat uw bedrijf meer nodig heeft dan alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Dat is waarom u op ons kunt rekenen voor een volledige waaier aan diensten en ondersteuning bij het onderhoud, ongeacht de toepassing.
   
 
  • Met onze hernieuwde en gereviseerde producten, krijg je zo goed als nieuwe kwaliteit tegen een gereduceerde prijs.
   

Een gamma wisselstukken om de prestaties van uw motor te bewaren

Regelmatig onderhoud van uw motor: bespaar op uw budget

Gebruik originele CAT onderdelen en bescherm uw investering. Eneria levert u de essentiële diensten om de prestaties van uw materiaal te waarborgen.
Standaard omruiling, uw reparatie is al klaar!

Standaard omruiling van reserveonderdelen CaterpillarCaterpillar materiaal is ontworpen om lang mee te gaan.

Om uw investering te beschermen, de levensduur van uw materiaal te verlengen en dus ook de verkoopwaarde te verbeteren, stelt Eneria u een brede waaier aan mechanische subgehelen in standaard omruiling voor.

Wanneer het zover is, kunt u een verouderd subgeheel snel en makkelijk vervangen om uw prestatieniveau op peil te houden.

Dankzij onze gereviseerde producten geniet u van bijna nieuwe kwaliteit tegen een beduidend lagere prijs. Hiervoor behaalden we in 2000 een ISO9001-certificaat.
Reman Caterpillar producten: de ervaring van een leider!

Logo Cat RemanCaterpillar stelt een gamma gereviseerde producten voor dat net zo ruim is als zijn motorgamma.

Alle onderdelen van de motor worden aangeboden. Die onderdelen, vernieuwd door de fabrikant zelf, krijgen dezelfde garantie als de nieuwe wisselstukken: 6 maanden.

De prijs van een Reman Caterpillar product wordt bepaald volgens de staat van het onderdeel dat u wilt inruilen, zoals dat ook voor de standaard ruilproducten van Eneria geldt. Visuele aanvaardingscriteria, waarvoor het stuk niet gedemonteerd hoeft te worden, bepalen de waarde van uw onderdeel.

U bestelt de Reman Caterpillar producten op dezelfde manier als een wisselstuk en profiteert zo van de logistiek van ons net.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en de kwaliteit van nieuwe stukken tegen een lagere prijs.


top