• Ononderbroken olieproductie vereist voorzieningen die zo betrouwbaar mogelijk zijn. Om aan deze eis te voldoen, stellen we onze expertise ter beschikking voor spelers op de oliemarkt.
   
 
  • Of het nu een motor is die aangedreven wordt door brandpompen of compressoren en generatoren, wij bieden u onze expertise in vele toepassingen.
   
 
  • Onze Caterpillar motoren zijn geschikt voor de olie-industrie.
   
 
  • Wij stellen onze knowhow ter beschikking voor onshore en offshore olie-industrie spelers overal ter wereld.
   

Het gamma motoren voor de aardolie-industrie

De Caterpillar motoren worden zeer veel gebruikt in de aardolie-industrie om te boren, te pompen, te produceren of om de bronnen te onderhouden.

Eneria biedt u zijn ervaring aan in alle domeinen van de aardolie-industrie.
Production power

Production PowerDe knowhow en ervaring van ENERIA, gecombineerd met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de CATERPILLAR machines, maken van ENERIA al jarenlang een vaste waarde voor bedrijven uit de aardolie-industrie en aanverwante sectoren om zowel onshore als offshore installaties van stroom te voorzien (FPSO / FPU, afzinkbare en half-afzinkbare platformen, TLP, jackup).

De Caterpillar motoren zijn erg veelzijdig in gebruik en werken op uiteenlopende brandstoffen (diesel, crude gas, dual fuel) om de site van de nodige energie te voorzien. De motoren zijn ontworpen om onder de moeilijkste omstandigheden te functioneren en u tegelijk een maximale werking en laag brandstofverbruik te verzekeren.

ENERIA beschikt over een uitgebreid gamma aan CATERPILLAR gasmotoren van enkele tientallen bHp tot meer dan 10 880 bHp en een aangepast dienstenaanbod om u bij uw projecten en activiteiten ter plaatse te begeleiden.

Eneria ontwerpt, monteert en installeert pakketten voor ATEX-zones om u een totaaloplossing te bieden voor uw hoofd- en noodstroomvoorziening.top

Gascompressie

Gas compressionDe knowhow en ervaring van ENERIA, gecombineerd met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de CATERPILLAR machines, maken van ENERIA al jarenlang een vaste waarde voor bedrijven uit de aardolie-industrie en aanverwante sectoren, voor toepassingen bij gascompressie (Gas compression): transport, opslag of herinjectie.

ENERIA beschikt over een uitgebreid gamma van CATERPILLAR gasmotoren van enkele tientallen bHp tot meer dan 8000 bHp / 5,8 bMW en een aangepast dienstenaanbod om u bij uw projecten en activiteiten ter plaatse te begeleiden. De CATERPILLAR motoren leveren hoogwaardige prestaties met een lager brandstofverbruik en zijn uiterst betrouwbaar dankzij het innovatieve elektronische controlesysteem.top

Well service

Well serviceDe knowhow en ervaring van ENERIA, gecombineerd met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de CATERPILLAR machines, maken van ENERIA al jarenlang een vaste waarde voor bedrijven uit de aardolie-industrie en aanverwante sectoren, voor boortoepassingen en well servicing.

Toepassingen in de meest extreme gebruiksomstandigheden: extreme temperaturen, droge en stoffige omgevingen, bij hoge beschikbaarheids- en betrouwbaarheidsvereisten.

ENERIA levert CATERPILLAR motoren, transmissies en pompen in een breed vermogensgamma (tot 2500 bHp / 1840 bKW) en een aangepaste service om u bij uw projecten en activiteiten ter plaatse te begeleiden. De CATERPILLAR motoren werken op bijna alle brandstoftypes (diesel, aardgas en andere veldgassen) en voldoen aan de strengste emissienormen (U.S. EPA Tier 4 en EU Stage IV).top

Boortoepassingen

DrillingDe knowhow en ervaring van ENERIA, gecombineerd met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de CATERPILLAR-machines, maken van ENERIA al jarenlang een vaste waarde voor bedrijven uit de aardolie-industrie en aanverwante sectoren, voor alle onshore en offshore boortoepassingen.

De CATERPILLAR motoren bewezen hun degelijkheid al jarenlang in de vele boorinstallaties die met CATERPILLAR motoren uitgerust zijn. Dat ze bovendien voordelig zijn, blijkt uit de lage bedrijfskosten.

ENERIA beschikt over een uitgebreid gamma aan CATERPILLAR motoren, en een aangepast dienstenaanbod om u te begeleiden bij uw projecten en on site booroperaties.top

Brandpomp

De knowhow en ervaring van ENERIA in de productie van brandpomppakketten, samen met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de CATERPILLAR machines, maken van ENERIA al jarenlang een vaste waarde voor bedrijven uit de aardolie-industrie en aanverwante sectoren voor zowel onshore en offshore boortoepassingen, als in gevaarlijke zones (zone 1/zone 2).top

Custom Packaging – ATEX & IECEX-Pakketten

Custom packaging
De knowhow en ervaring van ENERIA in de productie van GENERATORPAKKETTEN, samen met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de CATERPILLAR machines, maken van ENERIA al jarenlang een vaste waarde voor bedrijven uit de aardolie-industrie en aanverwante sectoren voor noodstroomgeneratoren (noodgeneratoren, “emergencygeneratoren” (Emergency Diesel Generator of EMDG) en “essentiële” generatoren (Essential Diesel Generator of ESDG)).

De pakketten voldoen aan alle behoeften van de operatoren en vormen een totaaloplossing die Cat motoren, hulpsystemen, het volledige controle- en bedieningssystemen en de brandblussystemen omvat.

ENERIA beschikt over een erkende ervaring in het ontwerp van pakketten, uitgerust met geluiddempende behuizingen die bestand zijn tegen alle brandtypes en schokgolven, met een veiligheidsgraad IP 55, net als van pakketten volgens de Europese ATEX-normen en de internationale IECEC-normen die in explosiegevaarlijke zones “zone 1” of “zone 2” gebruikt mogen worden. De Ex’ px-pakketten zijn door een officieel organisme gecertificeerd en voldoen aan de strengste vereisten van de aardolie-industrie. Ontdek ons “maatwerk” dat we ontwierpen om aan alle vereisten te voldoen.top