• Wij bieden u een breed gamma van Caterpillar dieselmotoren in verschillende versies, ontworpen voor industriële of spoorwegtoepassingen.
   
 
  • Wij bieden u de complete lijn van Caterpillar dieselmotoren aan in veel verschillende uitvoeringen.
   
 
  • De Caterpillar industriële motoren zijn geschikt voor vele sectoren. De getuigenissen van onze klanten bewijzen dat.
   
 
  • Welke machine of welke de toepassing ervan, wij bieden u een uitgebreid assortiment van service- en onderhoudspakketten.
   

Industrie- en spoorwegmotoren: het hart van de machine

De motor, het hart van elke machine, moet perfect geschikt zijn voor het werk dat u wilt uitvoeren. Uw meest ingenieuze projecten verdienen de krachtigste en meest geschikte motoren. Eneria stelt u Caterpillar motoren voor om het succes van uw project te verzekeren. Onze motoren genieten alle troeven waar het merk voor staat: een lange levensduur, betrouwbaarheid, doeltreffendheid en krachtige prestaties.

We zorgen voor de inplantingsstudies en de aanpassingen van de Caterpillar motoren bestemd voor machines die in de meest uiteenlopende bedrijfssectoren gebruikt worden, zoals landbouw, handling, wegvervoer, openbare werkzaamheden, mijnbouw, spoorvervoer, enz.

De vermogens, gewichts- en volumecategorieën vormen samen met een brede waaier aan kenmerken de basis van ons gamma dieselmotoren.

Van het onderzoek van de bedrijfskosten tot de analyse van al uw parameters,

  • helpen wij u bij het kiezen van de meest geschikte industriële motor voor uw project, steeds met aandacht voor het milieu.
  • bepalen en leveren we alle elementen die nodig zijn voor de aanpassing van onze motoren en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de milieuwetgeving (UIC 623 of ORE).
  • garanderen wij een onberispelijke naverkoopdienst voor onze motoren via onze technici die overal in België en in het buitenland aanwezig zijn.


top