• We realiseren de uitvoering en de aanpassing, aan de hand van studies op Caterpillar motoren, voor vele toepassingen: industrie, spoorwegen, landbouw, marine en olie.
   
 
  • Met een breed gamma aan Caterpillar scheepsdieselmotoren, bieden wij de beste technologie en zorgen wij voor de oplossing die het best geschikt is voor uw project. Daarenboven geniet u van onze onberispelijke naverkoopservice.
   
 
  • Wij bieden u een breed gamma van Caterpillar dieselmotoren in verschillende versies, ontworpen voor industriële of spoorwegtoepassingen.
   
 
  • Ononderbroken olieproductie vereist voorzieningen die zo betrouwbaar mogelijk zijn. Om aan deze eis te voldoen, stellen we onze expertise ter beschikking voor spelers op de oliemarkt.
   

Caterpillar OEM industriemotoren: motoren voor alle toepassingen

Als exclusieve concessiehouder van Caterpillar in België en in het buitenland is Eneria gespecialiseerd in de distributie van Caterpillar dieselmotoren. Caterpillar is één van de grootste motorfabrikanten ter wereld en beschikt als enige over de ACERT-technologie (Advanced Combustion Emission Reduction Technology).

Diensten

Vakkennis en kwaliteit

We realiseren inplantingsstudies en aanpassingen van Caterpillar motoren bestemd voor machines in zowat alle sectoren: scheepvaart, landbouw, handling, openbare werkzaamheden, wegvervoer, spoorvervoer, aardolie, mijnbouw, enz. Over de hele wereld leveren Caterpillar motoren onontbeerlijke energie. Ze zijn uitgerust met de modernste elementen om aan de emissienormen te voldoen.

U kunt op onze ervaring rekenen vanaf de opstelling van uw bestek en bij de uitvoering van uw prototypes. Verder adviseren we u ook bij de keuze van de normen en het materiaal. We bezorgen u een uitgebreide offerte die aan al uw eisen voldoet. Onze technici komen zo snel mogelijk bij u langs in heel België en voeren evenwel diagnose-, expertise- of herstellingsopdrachten voor u uit in woestijngebieden of op offshore platformen. U kunt steeds bij het wereldwijde Caterpillar netwerk terecht.

top