• Sinds 1929 verdeelt Caterpillar generatoren met een doorslaggevend doel: voldoen aan de klantbehoeftes inzake hulp-, productie- en noodgeneratoren.
   
 
  • Gas of biogas, van 60 kWe tot 4500 kWe, wij installeren Caterpillar generatoren die aan uw verwarmings-, koelings- of energie-eisen voldoen.
   
 
  • Vaste of mobiele toestellen met vermogens van 10 kVA tot 4000 kVA. Wij verdelen en installeren Caterpillar generatoren. Installaties kunnen standaard en op maat van omkasting tot containers en installatie in gebouwen.
   
 
  • Onze UPS-systemen onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid en complete bescherming van uw elektriciteitsvoeding.
   

Opwekken van elektrische energie: globale en competitieve oplossingen

Een complete energievoorzieningsoplossing

Een continue nood- en hoofdstroomproductie verzekeren dankzij een onovertroffen gamma aan dieselgeneratoren, gasgeneratoren en feilloze toevoersystemen, dat zijn de doelen van Eneria.


De kwaliteit van onze stroomproductieoplossingen

Onze diesel- en gasgeneratoren worden vervaardigd door een wereldvermaarde fabrikant: Caterpillar. We gaan de uitdaging aan om een oplossing voor te stellen voor alle stroomproductievragen, van eenvoudig tot complex, in grote of kleine hoeveelheden, in de stad of op het platteland. Onze ingenieurs en technici zijn perfect vertrouwd met alle technieken die gebruikt worden om een stroomproductieset te realiseren.

Bestel uw wisselstukken online

PartstoreDe vakkennis van een projectbeheerder

Wij beheren alles van a tot z, van de gewone levering van generatoren tot de uitvoering van uw complete stroomproductieproject. We beschikken daarvoor over de alle nodige vakkennis en middelen. Tijdens elke fase van uw project zijn wij uw enige aanspreekpunt. We garanderen u de correcte werking van het geleverde materiaal en dus de rentabiliteit ervan.


Onderhoudscontracten voor uw veiligheid

Onze contracten waarborgen u garanties voor bijzonder lange duur. We hebben onze eigen klantendienst en onze technici beschikken over alle middelen om een doeltreffend onderhoud te verzekeren.

top